Wij zijn een klein ervaren klusbedrijf, gevestigd in Medemblik (NH). Wij beschikken niet over grote magazijnen of mooi ingerichte kantoorruimten en kunnen daardoor de kosten voor u als klant zo laag mogelijk houden.

Dat neemt niet weg dat wij met de beste materialen werken en de hoogste kwaliteit leveren. Wij werken netjes, ruimen alles weer op en maken, daar waar nodig is, de boel weer schoon.

Nadat u ons benaderd heeft komen wij kijken en spreken met u de werkzaamheden door. Wij laten u weten hoelang het gaat duren en wat de totale kosten zijn. Mocht tijdens het uitvoeren van de klus blijken dat er onvoorziene omstandigheden aan het licht komen, dan gaan wij pas verder, nadat wij dit uitvoerig met u besproken hebben.

Geen addertjes onder het gras, maar duidelijke afspraken, transparant en eerlijk. Wel zo prettig voor u.

Wij kunnen terugzien op ruim dertig jaar ervaring op het gebied van de meest uitleenlopende werkzaamheden. U bent dus bij ons aan het goede adres.

Voor ons is geen klus te moeilijk!

 

Ook tijdens de Corona crisis werken wij gewoon door. Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met uw en onze gezondheid en houden wij ons aan de richtlijnen van het R.I.V.M.